Олимпиада 2012

Привет от Резервоари.БГ Всякакви "експерти" се изказаха относно нашето участие в Лондон, затова и ние, макар и като лаици, си позволяваме да напишем няколко реда. Много се дразним, когато някое журналистче или някой новоизлюпил се разбирач говори постоянно с негативизъм за всичко. Но пък наистина - след като държавата е в такова състояние (за което сме си виновни единствено ние!), то няма как и със спорта да е по-различно!
На думи е просто какво трябва да се направи, проблемът е че са нужни много пари! А ПАРИ ЗА НОВИ ИГРИЩА, ЗАЛИ, БАСЕЙНИ НЯМА! Всичко, което беше оставено като база от комунистическо време се разби и изчезна за скрап. Дори в кварталните улици децата ни няма къде да играят, защото гаражните клетки за "изяли" и малкото междублоково пространство, което е останало след урбанизацията.

Това, което може да се направи веднага обаче е в учебния план да залегнат часове по "физическо възпитание" всекидневно. В тези часове обаче учениците не да ходят по кръчми, не да пушат цигари, не да ядат семки, а да се СПОРТУВА! В ТОВА Е ИСТИНАТА!

Затова мисля, че в момента трябва да се радваме на двата спечелени медала (естествено трябва да съжаляваме, защото при малко повече късмет можеше да откраднем нещо повече). Ако още от ранна детска възраст не се поставят основите за "здрав дух, здраво тяло", то няма как да изплуваме нагоре.

Това беше нашият скромен коментар за изминалата Олимпиада!

...., а Вие не забравяйте да ни се обадите и да си купите някой бидон или резервоар! Високо качество на добри цени!:)

споделяне на връзка

Коментари са забранени.